search for your future job

Modelleur

Introductie

De Meeuw is de toonaangevende bouwer en specialist als het gaat om tijdelijke en permanente huisvesting. Met 350 enthousiaste medewerkers in Nederland, België, Zwitserland en Roemenië realiseert dit familiebedrijf projecten in heel Europa.

Met zijn eigen productieomgeving beweegt De Meeuw zich al meer dan 90 jaar soepel in de wereld van flexibele huisvesting, waarmee ze een thuis scheppen voor particuliere bewoning en een nieuwe horizon voor de huisvesting van bedrijfsleven, onderwijs & overheid en zorg. Met de doordachte modulaire bouwmethode wordt een circulaire wereld gecreëerd, waardoor ze met recht toekomstbouwers mogen heten. Van het Versnellingshuis Nederland circulair! mag De Meeuw daarom in 2021 de ‘digitale rozet’ dragen. Een digitale medaille die uitgereikt werd voor het aandeel in de circulaire transitie. Een inspirerende omgeving voor de kennisontwikkeling van medewerkers, maar ook voor die van partners en opdrachtgevers.


Functie

Als Modelleur binnen De Meeuw ben je werkzaam in een gedreven team dat zich middenin de organisatie bevindt. Iedereen in dit team heeft zijn of haar eigen specialisme. Meerdere competenties en specialismes kunnen dus passend zijn in deze rol

Zowel nieuwe als bestaande projecten komen bij jou voorbij, waardoor er een grote diversiteit zit in jouw werkzaamheden. Door de samenstelling van het team wordt er op een professionele en informele manier samengewerkt met één doel, samen werken aan het beste haalbare resultaat voor de klant op het gebied van flexibele huisvesting.

Het team Engineering bestaat uit 9 collega’s en je rapporteert aan het Hoofd Engineering.

Verder ben je als Modelleur bezig met:


• Ontwerpen en wijzigen van 3D bouwkundige (project)tekeningen, zodanig dat deze ondersteunen in het uitbrengen van offertes, aanbiedingen en bouwvergunningaanvragen.

• Opstellen en uitwerken van bouwtekeningen en andere documentatie ten behoeve van het tijdig en correct kunnen aanvragen van bouwvergunningaanvragen tijdens de engineerfase.

• 2D (technisch) detailleren in CAD in samenwerking met engineers om complexe zaken uit te specificeren.

• 3D (technisch) tekenen ten behoeve van productiewerkzaamheden.


Functie-eisen

Je bent een teamspeler met een multidisciplinaire instelling. Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van Bouwkunde of Werktuigbouwkunde, of vergelijkbare ervaring. Verder heb je:


• Ervaring met diverse CAD programma’s zoals Autocad, Revit en Inventor;

• Kennis van bouw- en productieprocessen;

• Drive om aan de slag te gaan met innoverende oplossingen;

• Kennis van en interesse in Lean processen;

• Kwaliteit hoog in het vaandel staan;

• Uitstekend Nederlands in woord & geschrift.


Aanbod

De toekomstbouwers van De Meeuw maken het verschil in een informele setting. Door samen te werken met een ‘blauw’ hart voor de zaak, de juiste dosis Brabantse humor en gebrek aan dubbele agenda’s bereiken ze een gezamenlijk doel: het oplossen van huisvestingsvraagstukken. Bij De Meeuw is iedereen gelijk. Of je er nu 35 jaar werkt of een dag, het zit in het DNA. Of je nu op kantoor zit of in de productiehal aan het werk bent: het gevoel van De Meeuw merk je overal.

Sollicitatie

WFS PRO verzorgt het recruitment proces van deze vacature. Heb je interesse of vragen, neem contact op met Puk Steenbergen: [email protected] / 0627118339