search for your future job

Interim Operator 3 ploegen – Rotterdam

Introductie

N+P Group is op zoek naar een extra operator die tijdelijk kan bij springen in een van de 3 ploegen. Lijkt het jou leuk om eens een kijkje bij een ander bedrijf te nemen en ook te kunnen ondersteunen op de korte termijn? Neem dan gerust contact op met ons!

Organisatie

N+P Group draagt al ruim 30 jaar bij aan een betere, groenere wereld. Dit doen wij door pionier en marktleider te zijn op het gebied van productie en levering van alternatieve grond- en brandstoffen. Op onze productielocaties (zoals Subcoal Production Farmsum B.V. in Groningen) werken we niet recyclebare afvalstromen op tot bruikbare materialen, waarmee primaire grondstoffen en fossiele brandstoffen worden vervangen. Onze alternatieve grond- en brandstoffen worden in diverse industriële processen ingezet, wat leidt tot CO₂ reductie.

In Rotterdam staat onze kunststof sorteerinstallatie. Deze geavanceerde installatie kan ca. 100.000 ton per jaar aan huishoudelijk kunststof afval verwerken.

Onze organisatie is dynamisch en snelgroeiend met vele grote, internationaal opererende multinationals als klant. Ons werkgebied beslaat heel Europa en zelfs daarbuiten. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nieuw Bergen, Noord-Limburg. Kijk voor meer informatie op www.np-recycling.nl, www.subcoal-international.com, LinkedIn en Facebook. De volgende filmpjes zijn tevens het bekijken waard.

https://www.youtube.com/watch?v=O7HRq9JOcj0

https://www.youtube.com/watch?v=afLMEmor3so

Functie

Als operator bij N+P Rotterdam MRF B.V. ben je een belangrijke schakel in het (productie)proces en ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor een optimaal verloop van dit proces. In Rotterdam sorteren wij huishoudelijk PBD (plastic, blik en drankkartons) materiaal met behulp van diverse technieken, zoals NIR en ballistiek.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Besturing van de installatie, voorkomen en verhelpen van storingen
 • Productieprocessen aansturen en daar waar nodig bijsturen vanuit de controlekamer
 • Uitvoeren van inspecties, oplossen van verstoringen, verbeteren van de kwaliteit
 • Samenwerken, veilig werken

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige Operator, die beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en die in nauwe samenwerking met de collega’s in en buiten de ploeg gaat voor een optimaal resultaat. Hierbij moet te allen tijde rekening gehouden worden met de geldende voorschriften op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

De voornaamste functie-eisen:

 • MBO werk- en denkniveau met VAPRO B (VAPRO A kan eventueel met de relevante werkervaring)
 • Aantoonbare ervaring in de procesindustrie
 • In het bezit zijn van een heftruck/shovel certificaat en VCA (VOL)
 • Bereid tot werken in een 3-ploegendienst

Aanbod

 • Een interessante werkomgeving waar je ervaring kan op doen op de korte termijn
 • Een fijne werksfeer waar geen dag hetzelfde is in een 3-ploegensysteem.
 • Een goed salaris waarbij het bespreekbaar is of je als zzp-er of als werknemer van N+P Group aan de slag wilt gaan