search for your future job

Quality Control Coördinator – Nieuw-Bergen

Introductie

Voor onze opdrachtgever N+P Group, gevestigd in Nieuw Bergen en 110 man sterk, zijn wij op zoek naar een Quality Control Coördinator. Interesse? Reageer snel en word onderdeel van een sterk groeiend familiebedrijf én draag tegelijkertijd bij aan het reduceren van de wereldwijde CO2-uitstoot.

Organisatie

N+P gebruikt de waarde van afval, om de wereldwijde CO₂-uitstoot te verminderen.

Al bijna 30 jaar is onze belangrijkste focus om afval om te zetten in waardevolle nieuwe brand- en grondstoffen, die niet alleen helpen om de CO₂-uitstoot van enkele van ‘s werelds grootste industrieën te verminderen, maar ook een bijdrage leveren aan de wereldwijde uitdaging van het sorteren en verwerken van niet-recyclebaar afval. Er werken ruim 600 collega’s bij ons bedrijf verdeeld over meerdere kantoren en productie- en sorteerlocaties in heel Europa. Het hoofdkantoor van N+P Group B.V. is gevestigd in Nieuw Bergen, Noord-Limburg.

We verwachten in de komende jaren door te groeien naar een wereldspeler binnen ons vakgebied.

Onze organisatie is dynamisch en snelgroeiend met vele grote, internationaal opererende multinationals als klant. Ons werkgebied beslaat heel Europa en zelfs daarbuiten.

Functie

Als Quality Control Coordinator (QC-C) functioneer je als spin het web voor het kwaliteitsmanagementsysteem voor alle locaties van N+P Group, met als standplaats Nieuw-Bergen, het hoofdkantoor van N+P Group.

De belangrijkste werkzaamheden en verantwoordelijkheden van de QC-C zijn:

 • Controleren en monitoren van de samenstelling van alle productstomen;
 • Verantwoordelijk voor de effectiviteit van het kwaliteitsmanagementsysteem;
 • Opzetten van analyseplanningen en zorgen voor de tijdige analyses (via een extern laboratorium) conform het door jou opgestelde monsternameplan;
 • Interpreteren, beoordelen en verspreiden van de uitkomsten uit analyses en deze waardes afzetten tegen afgesproken klantspecificaties;
 • Overleg, afstemming en specificatie van minimale normen en eisen met Project Managers / Sales reps;
 • Op eigen initiatief schakelen met alle betrokken stakeholders, rapporteren, afwijkingen communiceren en verbetervoorstellen doen;
 • Bezoeken van klanten en leveranciers om toelichting te geven over de geleverde of gevraagde productkwaliteit;
 • Coördinatie van kwaliteitssysteem op interne productielocaties, incl. training van personeel (monstername, kwaliteitscheck, etc.);
 • Registreren, coördineren en afhandelen van (klant) klachten;
 • Functioneren als vraagbaak voor (internationale) collega’s en klanten.

Functie-eisen

De voornaamste functie-eisen voor deze rol zijn:

 • HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring
 • Goede beheersing van Microsoft Office Word, Excel, Outlook
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
 • Ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen is een pre
 • De kerncompetenties voor iedere N+P medewerker zijn communiceren, samenwerken, verantwoordelijk en resultaatgericht. Voor deze functie zijn daarnaast in het bijzonder onderstaande competenties vereist; analytisch vermogen, organiserend vermogen, proactief en ondernemend.

Aanbod

Ondanks de sterke groei zijn wij een familiebedrijf met een informele werkomgeving en een prettige, persoonlijke werksfeer. Met gedreven collega’s streven we samen naar het beste resultaat voor ons bedrijf en voor de werknemers. We bieden je een fulltime baan voor onbepaalde tijd, waarbij je inzet en de behaalde resultaten beloond worden met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling. N+P stimuleert ontwikkeling en persoonlijke groei, er zijn ruime mogelijkheden om deze ontwikkeling en groei te realiseren.

Sollicitatie

Neem dan contact op met Jasper Lens via [email protected] of +31 6 30 60 24 88