search for your future job

Spuiter – Hoogerheide

Introductie

Heb jij ervaring als Spuiter en ben je op zoek naar een uitdaging binnen een unieke industrie, de luchtvaart? Je staat dagelijks naast het eindproduct; de meeste moderne vliegtuigen in de industrie.

Organisatie

Onze partner is een zeer ervaren onderhoudsorganisatie voor vliegtuigen waar jij en ik graag in mogen zitten!

Als vliegtuigbouwer (Fokker) kennen zij een rijke vliegtuighistorie in Nederland en in de wereld. Gebaseerd op deze historie en opgedane kennis en expertise ontwerpt, certificeert, bouwt en onderhouden zij VIP interieurs met bijbehorende systemen voor privé vliegtuigen. En zijn zij de specialist in de wereld van vliegtuigonderhoud. De organisatie richt zich als ‘one-stop shop’ volledig op het onderhoud en reparatie van de nieuwste vliegtuigen binnen de luchtvaartvloot zoals de Boeing 737 en de Airbus 320.

Je komt te werken binnen de Shop Surface Treatment. Waar componenten, lichtmetalen en stalen vliegtuigcomponenten gespoten worden volgens de hoogste standaarden die gelden binnen de luchtvaart.

Functie

Als Spuiter ga je onder andere aan de slag met de volgende activiteiten:

 • Het uitvoeren van inspecties, reparaties, c.q. vernieuwingen van primer- en aflaklagen, decoraties en beschriftingen van vliegtuigcomponenten en vliegtuigen;
 • Het voorbehandelen en spuiten van vliegtuigonderdelen van allerlei vormen en afmetingen van hoogwaardige materialen met behulp van een handspuitpistool volgens bewerkingsvoorschriften;
 • Het voor- en nabehandelen van producten (ontvetten, maskeren, demaskeren e.d.);
 • Het voorbereiden van de verf conform werkvoorschrift en het meten van o.a. de viscositeit;
 • Het dagelijks bijhouden / reinigen van verfspuitapparatuur
 • Daarbij voer je kwaliteitscontroles uit van zowel eigen werkzaamheden als de werkzaamheden van collega’s;
 • Je bent actief betrokken bij het werkoverleg en denkt mee over aanpak en uitvoering van de opdrachten;

Functie-eisen

 • Wij zoeken een kandidaat met relevante MBO/LBO achtergrond;
 • Je kan technisch Engels tekeninglezen;
 • Je hebt 3 – 5 jaar (relevante) werkervaring binnen de automotive, luchtvaart of andere industrie. Let op: Ben je een starter en herken jij jezelf in het profiel. Neem contact op voor een carrièrepad bij Fokker Techniek;
 • Daarbij ben je oplossingsgericht en werk je nauwkeurig. Je bent flexibel en proactief, aangevuld met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel ben jij dé kandidaat waar wij naar op zoek zijn.


Aanbod

Vanzelfsprekend bieden wij een competitief arbeidsvoorwaardenpakket aan; een aantrekkelijk salaris tussen (afhankelijk van je ervaring), veel vakantiedagen (40!) en de mogelijkheid om jezelf snel te ontwikkelen richting een functie Licensed Engineer Surface Treatment.