search for your future job

Teamleider Warehouse

Introductie

Teamleider Warehouse

Hoogerheide (NL)


Heb jij ervaring als Teamleider in de logistiek en ben je op zoek naar een échte uitdaging?

Voor onze partner in de luchtvaart zijn wij op zoek naar een Teamleider Warehouse.

Organisatie

Waar ga je landen


GKN Aerospace is ‘s werelds meest toonaangevende leverancier binnen de vliegtuigindustrie. Met 55 productielocaties in 14 landen bedienen we meer dan 90% van vliegtuig- en motorfabrikanten. Onze technologieën worden gebruikt in vliegtuigen, variërend van de meest gebruikte vliegtuigen met één gangpad en de grootste passagiersvliegtuigen ter wereld tot zakenvliegtuigen en ‘s werelds meest geavanceerde 5e generatie jachtvliegtuigen.

Fokker Techniek is onderdeel van GKN Aerospace en gestationeerd in Hoogerheide. Zij zijn een zeer ervaren MRO (Maintenance, Repair and Overhaul) en Design & Engineering organisatie.

Fokker kent een rijke vliegtuighistorie in Nederland en in de wereld. Gebaseerd op deze historie en opgedane kennis en expertise ontwerpt, certificeert, bouwt en onderhoudt Fokker Techniek VIP interieurs met bijbehorende systemen voor privé vliegtuigen. En zijn zij de specialist in de wereld van MRO. De MRO-afdeling richt zich als ‘one-stop shop’ volledig op het onderhoud en reparatie van de nieuwste vliegtuigen binnen de luchtvaartvloot.

Je komt te werken in een team met in totaal drie teamleiders.

Samen ben je verantwoordelijk voor de het supply chain binnen Fokker Techniek en ga je aan de slag richting de toekomst. De afdeling kent een hoge werk intensiteit, waar je echt het verschil kan maken voor je team. Je bent dan ook nauw betrokken bij de collega’s op de vloer en spart ondertussen met je collega teamleiders en manager over de te volgen route.


Functie

Jouw missie

In deze positie ben je functioneel verantwoordelijk voor de aansturing van een team van 20 collega’s binnen jouw specialisatie. Jij en je team zijn onder andere verantwoordelijk voor het ontvangen van zendingen (fysiek controleren, tellen en opslaan), het controleren en inspecteren van vliegtuigonderdelen, de fysieke goederenstroom op het terrein, de inrichting van het warehouse en het overdragen van exportzendingen aan klanten.

Je bent dagelijks actief op de vloer. Op hetzelfde moment heb je de pet op van collega, maar tegelijk ben je ook direct leidinggevende en stuur je aan. Deze directe betrokkenheid met de medewerkers geeft jou de handvatten om de interne processen te kunnen monitoren en sturen. Je signaleert en genereert hier vandaan – met input van je medewerkers – bijv. plannen ter verbetering van interne processen, initieert een voorraadtelling of heroverweegt de werkwijze bij Incoming Goods. Hiernaast ligt er ook een belangrijke taak voor je bij het meelopen en reageren op (interne) audits en stuur je op vastgestelde KPI’s. Als teamleider voer je de functionerings- en beoordelingsgesprekken binnen het team, doe je verslaglegging en stel je de personeelsplanning op.

In de functie ben je in principe actief in een dagdienst, je schroomt het niet om eventueel ook in de avond te werken wanneer dit gevraagd wordt in de functie.


Functie-eisen

Jouw bagage

  • Een afgeronde MBO+ / HBO opleiding, gewenste richting Logistiek
  • 5 tot 10 jaar werkervaring
  • Affiniteit met de luchtvaart is een pré
  • Flexibel ingesteld en ervaring met het werken onder (tijds)druk
  • Volhardend met een scherp oog voor kwaliteit
  • Je bent gewend om te werken met KPI’s en budgetten
  • MS Office (Excel) en bekend met werken vanuit ERP-systeem
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist, Engels een pré

Naast deze bagage ben je mensgericht en weet je wat er speelt op de vloer. Je hebt aandacht voor je team, luistert en vertaalt. Pragmatisch als het moet en een helikopterview waar nodig zijn competenties waar je bewezen ervaring mee hebt. Met je interpersoonlijke vaardigheden en positieve energie neem je het team mee richting de toekomst.


Aanbod

Fokker Techniek is ambitieus richting de toekomst, net als jij. Vanzelfsprekend bieden wij een competitief arbeidsvoorwaardenpakket aan; een aantrekkelijk salaris, winst gerelateerde uitkering en 40 vakantiedagen.

Ben je enthousiast, pas je op het profiel en wil je onderdeel zijn van een wereldspeler in de luchtvaart? Neem dan contact op en je stuur je cv, inclusief motivatie naar Rein van de Ven via r.vandeven@wfspro.nl of bel via +31 (0)6 46 26 04 31.