zoek naar je toekomstige baan

Welkom in
ons netwerk

WFS PRO levert vernieuwende en tailormade services op het gebied van Consultancy, Managed Services en Recruitment. Zowel nationaal als internationaal. Met onze kennis van recruitmentprocessen en onze uitgebreide kennis van de branches waarin wij actief zijn, helpen wij onze opdrachtgevers om gekwalificeerde specialisten op de beste manier, tegen de juiste voorwaarden en volledig compliant te vinden, in te zetten en te behouden. Onze specialisten helpen wij met het vinden van de beste uitdagingen bij aansprekende bedrijven.

Daarnaast helpen wij onze opdrachtgevers met het organiseren en optimaliseren van hun interne en externe recruitment- en HR processen.

Kortom, het afstemmen van uw Recruitment Strategie op uw Business Strategie, het organiseren van de ‘flexschil’, het optimaliseren van werving van specialisten, het efficient uitbreiden en beheren van de bestaande populatie, dit alles volledig compliant en tegen aantrekkelijke kosten op een voor iedere opdrachtgever passende manier, daar staat WFS PRO voor!

Missie

WFS PRO biedt, in samenwerking met excellente partners, hoogwaardige totaal oplossingen met haar “Global Work Force Solutions” waarbij WFS PRO problem & solution owner voor haar opdrachtgevers is. Kernwaarden zijn: kwaliteit, maatwerk, betrouwbaarheid, professionaliteit en het constant volgen van technologische ontwikkelingen.

Visie

WFS PRO wil een ambitieuze, onafhankelijke, internationaal werkende aanbieder van Global Workforce Solutions zijn die inzet en behoud van zowel flex als vast personeel als strategisch concurrentie voordeel voor haar opdrachtgevers beschouwt.

Strategie

WFS PRO biedt haar services aan binnen gedefinieerde niches zodat kennis en kunde optimaal ontwikkeld en ingezet kunnen worden richting alle stakeholders. Zowel nationaal als internationaal.

Hierbij kan WFS PRO:

  • het meerjarig HR beleid opstellen in lijn met de gekozen strategieen;
  • (Mede) Uitvoering geven aan dit beleid
  • Verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat

Binnen het “Global Work Force Solutions” model zijn alle klassieke reguliere dienstverleningen zoals Recruitment, Detachering & Project Management opgenomen.

Why

Wij geloven dat je makkelijker/beter kunt vinden wat je zoekt, als je weet wat je zoekt.

How

Door de perfecte match te identificeren tussen kandidaten en bedrijven, een community te bouwen met talentvolle technische medewerkers en een platform te bieden waar ze kennis kunnen delen en verbindingen kunnen leggen.

What

Wij bemiddelen in het vinden en verbinden van talentvolle medewerkers voor onze opdrachtgevers en bieden ze een uitdagende job in de wereld van Aerospace, Maritiem, Machinebouw, Automotive en Life Sciences.

Ons team

Toon van der Wulp

Toon van der Wulp

Toon heeft, door zijn jaren van ervaring (sinds 1989), een berg aan kennis en intellect opgedaan met ontwikkelingen in de markt. Daarnaast is Toon een specialist op het gebied van het uitdenken, ontwikkelen en starten van nieuwe concepten in de markt, om zo de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen in hun uitdagingen op het gebied van recruitment en markt ontwikkelingen.

Maurice Taks

Maurice Taks

Maurice is actief in de ‘niche’ Luchtvaart sinds 2004, zowel nationaal als internationaal. Maurice is een ware specialist in het uitdiepen van projecten, het rekruteren van specialisten en het zijn van een volwaardige partner met betrekking tot complexe trajecten in de markt.

Puk Steenbergen

Rein van de Ven

Rein heeft een technische achtergrond in de luchtvaart. Met meer dan 10 jaar ervaring. Hij is in staat om mensen van alle niveaus op de arbeidsmarkt samen te brengen. Rein heeft een sterk gevoel voor nieuwe kansen voor zowel kandidaten als klanten, altijd op zoek naar de best mogelijke route voor beide partijen.

Puk Steenbergen

Puk heeft een achtergrond in Life Sciences en sales en een sterke affiniteit voor de technische sector. Hij haalt zijn energie uit het identificeren en vervullen van de wensen van opdrachtgevers en kandidaten. Naast dat Puk actief is in de Aerospace sector, gaat hij mede de sector Life Science binnen de bestaande specialismen van WFS PRO verder ontwikkelen.

Yessica Wiersma

Yessica heeft een universitaire achtergrond in zowel Cognitive Neuroscience als Human Resources Studies, omdat het denken en gedrag van de mens haar altijd heeft geïnteresseerd. Van deze interesse heeft Yessica haar roeping kunnen maken bij WFS PRO. Door de drijfveer en passie van kandidaten in zijn of haar werk te vinden brengt Yessica de juiste match tot stand.