zoek naar je toekomstige baan

Field Service Technician – Nederland

Introductie

In welke functie vind je oprechte vrijheid, flexibiliteit, zelfstandigheid en de mogelijkheid om elke werkdag vanuit huis te starten om op werklocaties te komen van Defensie? Als Field Service Technician bij Marshall krijg je die unieke kans geboden!


Wil je werken als Elektrisch/Mechanisch techneut en een bijdrage leveren aan ons Defensie materieel. Neem dan direct contact op!


Als Field Service Technician mag je onderdeel zijn van een wereldspeler in Defensie voertuigen en materieel. Je komt te werken in een groeiende en vooraanstaande bruisende organisatie binnen de Aerospace en Defense in Nederland met ambities richting de toekomst.

Organisatie

Marshall is een van de grootste onafhankelijke Aerospace en Defense organisaties in de wereld. Ze leveren innovatieve producten, engineering, ondersteunende diensten en services voor lucht, land en op zee. Marshall is een specialist op het gebied van conversie, modificatie, onderhoud en support voor civiele en militaire vliegtuigen, defensie voertuigen, shelter productie en composiet oplossingen. Daarbij leveren ze als totaaloplossing personeel, training, onderhoud en advies.


In 2018 startte Marshall Nederland een langdurige samenwerking met Defensie in Nederland, divisie DMO(Defensie Materiaal, Organisatie) voor het project DVOW (Defensiebrede Vervanging Operationele Wielvoertuigen). Marshall is verantwoordelijk voor het leveren, trainen van personeel en onderhouden van meer dan 1600 nieuwe shelter systemen voor de Nederlandse krijgsmacht. Een uniek project waar een professionele organisatie van groot belang is.


Je komt te werken in een jonge en bruisende organisatie met het hoofdkantoor in Valkenburg(omgeving Leiden). Het team bestaat uit ambitieuze, professionele en betrouwbare collega’s meteen gemeenschappelijk doel; de expertise van Marshall in Nederland verspreiden en dekwaliteitstandaard en betrouwbaarheid waarborgen. Binnen een informele sfeer ga je zelfstandigvanuit jouw regio aan de slag als Field Service Technician.

Functie

Als Field Service Technician ga je aan de slag met het onderhoud, reparaties, configuraties, en modificaties van de inmiddels meer dan 500 geleverde ‘containers’ aan Defensie. Dagelijks start je vanuit huis en ga je, afhankelijk van de planning, naar verschillende locaties binnen jouw regio waar de shelters van Marshall geleverd zijn. Je gaat onder andere met de volgende taken aan de slag:

• Het onderhoud aan de shelter systemen op locatie. Dit kan zowel regulier onderhoud zijn, preventief of reparatie na schade;

• Je modificeert, test en repareert mechanische en elektrische onderdelen;

• Je behandelt technische vragen uit eerste lijn die vanuit Defensie jouw kant op komen;

• Verzorgt je administratie van onderhoud, reparaties, gebruikte onderdelen en meer;

• Biedt logistieke ondersteuning voor af te leveren onderdelen wanneer nodig;

• Je bent op locatie een ambassadeur voor Marshall;

• Op de langere termijn verzorg je zelf of samen met een collega operationele trainingen aan Defensiepersoneel;

• Neemt deel aan zogenoemd ‘Toolbox’ meetings. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het team Support Services.

Functie-eisen

• Minimaal een afgeronde MBO opleiding. In de richting auto-, mechanische- of elektrische Techniek;

• Je bent dé starter die we zoeken of je hebt ongeveer 3 tot 6 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare positie en/of relevante industrie;

• Ben je bekend met het werken met een ERP-systeem;

• Kennis van onderhoud en onderhoudsprocessen. Bij voorkeur zowel mechanisch als elektrisch;

• Naast de Nederlandse taal spreek en schrijf je Engels op niveau;

• Daarnaast kan je een VGB overleggen en ben je in het bezit van rijbewijs B.


Als persoon ben je pro actief, communicatief vaardig richting de klant, flexibel ingesteld en in staat om zelfstandig te werken. Jij vindt het heerlijk om in een omgeving te werken waar nog niet alles een gespreid bedje is en ontdekt samen met je collega’s de mogelijkheden tot verbetering!

Aanbod

Marshall is ambitieus richting de toekomst, net als jij. Marshall biedt:

• Een gemotiveerd team ondersteunt door een professionele organisatie

• Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring met een competitief arbeidsvoorwaardenpakket;

• Passend vervoer voor de functie, inclusief al het gereedschap wat nodig is;

• Opleidingen relevant voor het goed uit kunnen voeren van je functie;

• Elke werkdag een start vanuit huis en met jouw bus richting de klant;

Sollicitatie

Ben je enthousiast, pas je op het profiel en wil je onderdeel zijn van een wereldspeler in de Aerospace en Defense? WFS PRO is verantwoordelijk voor het gehele proces van werving & selectie. Neem contact op en/of je stuur je cv, inclusief motivatie naar Maurice Taks via [email protected] of bel via +31 (0)6 15341393