zoek naar je toekomstige baan

Field Service Technician

Introductie

Wil je werken als Elektrisch/Mechanisch techneut en een bijdrage leveren aan ons Defensie materieel? In een rol met vrijheid, zelfstandigheid en een hoge mate van verantwoordelijkheid? Neem dan direct contact op!

Als Field Service Technician mag je onderdeel zijn van een wereldspeler in Defensie voertuigen en materieel. Je komt te werken in een groeiende en vooraanstaande bruisende organisatie binnen de Aerospace en Defense in Nederland met ambities richting de toekomst.

Organisatie

Marshall Aerospace and Defence Group (MADG) is een van de grootste onafhankelijke Aerospace en Defense organisaties in de wereld. Ze leveren innovatieve producten, engineering, ondersteunende diensten en services voor lucht, land en op zee. MADG is een specialist op het gebied van conversie, modificatie, onderhoud en support voor civiele en militaire vliegtuigen, defensie voertuigen, shelter productie en composiet oplossingen. Daarbij leveren ze als totaaloplossing personeel, training, onderhoud en advies.

In 2018 startte Marshall Nederland een langdurige samenwerking met Defensie in Nederland, divisie DMO(Defensie Materiaal, Organisatie) voor het project DVOW (Defensiebrede Vervanging Operationele Wielvoertuigen). Marshall is verantwoordelijk voor het leveren, trainen van personeel en onderhouden van meer dan 1600 nieuwe shelter systemen voor de Nederlandse krijgsmacht. Een uniek project waar een professionele organisatie van groot belang is.

Jij mag hier deel van uit maken en komt te werken in een jonge en bruisende organisatie met het hoofdkantoor in Valkenburg (omgeving Leiden)

Het team bestaat uit ambitieuze, professionele en betrouwbare collega’s met een gemeenschappelijk doel; de expertise van Marshall in Nederland verspreiden en de kwaliteitstandaard en betrouwbaarheid waarborgen. Binnen een informele sfeer ga je zelfstandig vanuit jouw regio aan de slag als Field Service Technician

Functie

Als Field Service Technician ga je aan de slag met het onderhoud, reparaties, configuraties, en modificaties van de inmiddels meer dan 500 geleverde ‘containers’ aan Defensie. Dagelijks start je vanuit huis en ga je, afhankelijk van de planning, naar verschillende locaties binnen jouw regio waar de shelters van Marshall geleverd zijn. Je gaat onder andere met de volgende taken aan de slag:

 • Het onderhoud de shelter systemen op locatie. Dit kan zowel regulier onderhoud zijn, preventief of reparatie na schade;
 • Je modificeert, test en repareert mechanische en elektrische onderdelen;
 • Je behandelt technische vragen uit eerste lijn die vanuit Defensie jouw kant op komen;
 • Verzorgt je eigen administratie van onderhoud, reparaties, gebruikte onderdelen en meer;
 • Biedt logistieke ondersteuning voor af te leveren onderdelen wanneer nodig;
 • Je bent op locatie een ambassadeur voor Marshall Aerospace and Defense Group;
 • Op de langere termijn verzorg je zelf of samen met een collega operationele trainingen aan Defensiepersoneel;
 • Neemt deel aan zogenoemd ‘Toolbox’ meetings. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het team Support Services.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde MBO3 opleiding. In de richting mechanische of elektrische Techniek;
 • Heb je 2 – 5 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare positie en/of relevante industrie;
 • Ben je bekend met het werken met een ERP-systeem;
 • Kennis van onderhoud en onderhoudsprocessen. Bij voorkeur zowel mechanisch als elektrisch;
 • Naast de Nederlandse taal spreek en schrijf je Engels op niveau;
 • Ervaring binnen een Defensie gerelateerde omgeving is een pré;
 • Daarnaast kan je een VGB overleggen en ben je in het bezit van rijbewijs B.

Als persoon ben je pro actief, communicatief vaardig richting de klant, flexibel ingesteld door de snelle veranderingen en in staat om zelfstandig te werken.

Aanbod

Marshall Aerospace and Defense Group is ambitieus richting de toekomst, net als jij. Vanzelfsprekend bieden zij passend vervoer voor de functie, inclusief al het gereedschap wat nodig is. Daarnaast een competitief arbeidsvoorwaardenpakket en een aantrekkelijk salaris afhankelijk van je ervaring.

Sollicitatie

Ben je enthousiast, pas je op het profiel en wil je onderdeel zijn van een wereldspeler in de Aerospace en Defense? WFS PRO is verantwoordelijk voor het gehele proces van aanname. Neem contact op en je stuur je cv, inclusief motivatie naar Rein van de Ven via [email protected] of bel via +31 (0)6 46 26 04 31