zoek naar je toekomstige baan

Financieel Administratief Medewerker – Nieuw-Bergen

Introductie

N+P Group is hard aan het groeien en nu zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker die als ‘assistent controller in spe’ mee kan groeien met ons bedrijf. Ben je hands-on en spreekt het je tegelijkertijd ook aan om op termijn strategisch inzicht op de finance afdeling bij ons te ontwikkelen? Dan zijn onze collega’s van de financiële afdeling op zoek naar jou!

Organisatie

N+P Group draagt al ruim 25 jaar bij aan een betere, groene wereld. Dit doen wij door pionier en marktleider te zijn op het gebied van productie en levering van alternatieve grond- en brandstoffen, gebaseerd op niet recyclebaar afval. Wij zetten niet recyclebare afvalstromen om tot bruikbare materialen, waarmee primaire grondstoffen en fossiele brandstoffen in diverse industriële processen worden vervangen. Het doel van N+P is om mondiaal uit te groeien tot een toonaangevende producent en leverancier van duurzame grond- en brandstoffen. Meer info vind je op www.npgroup.com

Functie

In deze functie start je met het oppakken van de financieel administratieve taken en met de tijd zijn we op zoek naar iemand die ook met een strategische en kritische blik naar de structuren en processen op de finance afdeling kan kijken en eventueel kan ondersteunen in procesverbeteringen.


Jouw werkzaamheden omvatten onder andere:


1. Het debiteuren- en crediteurenbeheer voor alle entiteiten binnen N+P

2. Het verwerken van in- en verkoopfacturen in ons boekhoudsysteem

3. Ondersteunen bij de maandafsluitingen voor de processen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen

4. Ondersteunen bij overige administratieve processen

Kortom, je assisteert binnen deze organisatie de financiële administratie en draagt zo bij aan de financiële gezondheid van de onderneming. Daarnaast zal je als ‘assistent controller in spe’ de rechterhand van de Financial controller worden en assisteer je hem bij de maandafsluitingen


Functie-eisen

  • MBO+/HBO werk en denk niveau. Minimaal een opleiding op MBO-4 niveau (administratieve studierichting)
  • Je kunt goed samenwerken, bent nauwkeurig en staat stevig in je schoenen
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels


Aanbod

  • € 30.000,- tot € 35.000,- bruto per jaar;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Een goede pensioenregeling!;
  • De kans om ervaring op te bouwen in een dynamische, milieubewuste en internationaal georiënteerde productie bedrijf met fijne collega’s en korte lijnen.