zoek naar je toekomstige baan

HSEQ Coördinator – Nederland

Introductie

Ben jij een daadkrachtige, communicatief sterke, milieu- en veiligheidsspecialist? Zie jij jezelf als verbindende schakel tussen beleid en uitvoering? Wil je jouw kennis graag inzetten bij een bedrijf dat midden in de circulaire economie staat? Lees dan gauw verder want N+P Group is op zoek naar een Health Safety Environment Quality (HSEQ) Coördinator!

Organisatie

N+P Group draagt al ruim 30 jaar bij aan een betere, groene wereld. Dit doen zij door pionier en marktleider te zijn op het gebied van het sorteren en omzetten van afvalstromen tot bruikbare materialen.

In Nederland gooien we elke minuut meer dan 16.000 kilo afval weg. Daarin zit voor N+P Group de uitdaging. Want van afval kunnen we grondstoffen maken voor nieuwe producten; plastic kan een buggy worden, koffiedik de kaft van een notitieboekje, enzovoort. Het succes van hun grondstoffenrevolutie begint met het goed scheiden van afval. Hoe beter het afval gescheiden is, hoe beter we het kunnen verwerken tot de basis van een nieuw product. Op die manier hoeven er geen schaarse grondstoffen uit de aarde te worden gehaald.

Functie

Jij bent als HSEQ Coördinator verantwoordelijk voor het beheer en uitvoering van het veiligheidsbeheerssysteem bij N+P Group. Vanuit jouw overtuiging dat de gestelde doelen haalbaar en grote toegevoegde waarde hebben voor de organisatie, coach je collega’s en rapporteer je de voortgang en resultaten aan het management. Indien nodig, met aanbevelingen en concrete verbeterplannen. Kortom, je kan zowel beleidsmatig als operationeel uit de voeten. Denk hierbij in het concreet aan de volgende werkzaamheden:

 • Ondersteunend zijn aan de continue verbetering van de HSEQ prestaties en projecten zoals reductie of eliminatie van ongevallen, verbeteren van veiligheidsbewustzijn, minimaliseren van risico’s voor het bedrijf, haar medewerkers en de omgeving;
 • Adviseren over en toezien op vergunningen, zoals omgevingsvergunning, vergunningverlening en handhaving;
 • Onderhouden van contacten met externe partijen, zoals milieudienst, leveranciers;
 • Ontwikkelen van de BHV organisatie en plannen van (ontruimings)oefeningen;
 • Het leiden van of deelnemen aan projecten op het gebied van (brand)veiligheid;
 • Het voorbereiden en/of begeleiden van interne en/of externe audits (denk aan ISO 9001, 14001, 45001) en werkplekinspecties.

Functie-eisen

Als HSEQ Coördinator ben je een uitstekende sparringspartner die beschikt over een safety-first mindset. Je beschikt van nature over een uitstekende balans om bedrijfsrisico’s in evenwicht te brengen met kansen. Om dit succesvol te kunnen doen, ben je pro-actief, beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, je bent zelfverzekerd en in staat om in multifunctionele teams te werken. Verder heb je:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur Hogere Veiligheidskunde;
 • Minimaal 5 jaar (relevante) werkervaring in de procestechniek;
 • Kennis van Wet Algemene Bepaling Omgevingsrecht, Bouwbesluit en andere relevante wet- en regelgeving;
 • Ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement (conform ISO 9001, ISO 14001, 45001);
 • Ervaring met RI&E en MOC;
 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, in woord en geschrift;

Aanbod

Ondanks de sterke groei kenmerkt N+P Group zich door een informele werkomgeving en een prettige, persoonlijke werksfeer met gedreven collega’s. Ze bieden je een fulltime baan met marktconform salaris en een kans op een vast dienstverband. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Je inzet en de behaalde resultaten worden beloond met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Heb jij de ambitie om verantwoordelijkheid te nemen voor het veiligheidsmanagementsysteem bij een circulaire en vooruitstrevende organisatie? Neem dan contact op met Jasper Lens. Stuur je CV naar [email protected] Toch nog meer informatie nodig? Bel dan naar +31 6 30 60 24 88. Whatsapp mag natuurlijk ook!