zoek naar je toekomstige baan

Indirect Buyer

Introductie

Lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor het onderhouden en ontwikkelen van operationele inkoopprocessen binnen een vooruitstrevend en duurzaam bedrijf? N+P Group is op zoek naar een Indirect Buyer! Reageer snel en draag samen met je toekomstige collega’s van N+P bij om de wereldwijde CO2 uitstoot te verminderen.

Organisatie

N+P Group draagt al ruim 25 jaar bij aan een betere, groene wereld. Dit doen zij door pionier en marktleider te zijn op het gebied van productie en levering van alternatieve grond- en brandstoffen, gebaseerd op niet recyclebaar afval. Zij zetten niet recyclebare afvalstromen om tot bruikbare materialen, waarmee primaire grondstoffen en fossiele brandstoffen in diverse industriële processen worden vervangen.


Wereld wijd adviseert N+P Group klanten over nieuwe hergebruik mogelijkheden. N+P Group vraagt in- en exportvergunningen aan, handelt wettelijke exportprocedures af en organiseert middels diverse modaliteiten de logistiek van grond- en brandstoffen. Het doel van N+P Group is om mondiaal uit te groeien tot een toonaangevende producent en leverancier van duurzame grond- en brandstoffen.


Functie

Als Indirect Buyer ben je verantwoordelijk voor een soepel verloop van alle operationele gerelateerde processen. Je koopt niet alleen artikelen in om het operationele proces te ondersteunen, maar besteedt ook diensten uit waar nodig. Het algemene doel is het ondersteunen van een voortdurende verbetering van de operationele processen om de kwaliteit te waarborgen en de kosten te verminderen. Concreet betekent dit:

 • Het inkopen van alle items die nodig zijn om de operationele processen van het bedrijf te ondersteunen (de niet-product gerelateerde items). Denk aan artikelen als; gereedschappen, apparatuur, verbruiksartikelen, kantoorbenodigdheden, meubilair, kantinebenodigdheden, etc.
 • Het bepalen van optimale bestelhoeveelheden/bestelpunten, op basis van orderdoorlooptijd, minimum-inkoophoeveelheid, eventuele houdbaarheidsdatums, verwacht- en historisch gebruik, voorraadniveaubeheer, volumegerelateerde kostenreductie bestellingen, enz.
 • Het vinden en selecteren van geschikte leveranciers die kunnen voldoen aan de geldende eisen met betrekking tot technische specificaties, prijs, betalingsvoorwaarden, doorlooptijd, kwaliteit, enz.
 • Het aanspreekpunt zijn voor de leveranciers in verband met de logistieke aspecten van afgekeurde producten en het regelen en afhandelen van reparaties en garantieclaims in geval van afgekeurde en/of slecht functionerende producten.
 • Het aanspreekpunt zijn voor de belanghebbende partijen en ervoor zorgen dat zij op de hoogte worden gehouden van geplaatste bestellingen, ontvangen facturen, binnenkomende/ontvangen artikelen. Dit houdt ook in dat je deelneemt aan periodieke meetings om de verwachte beschikbaarheid van nieuw bestelde items en de daaruit voortvloeiende gevolgen voor de productieschema’s te bespreken.
 • Het contracteren en uitbesteden van diensten zoals onderhoud, reparatie, pendeltransport, periodieke kalibraties, veiligheidscontroles, aanpassingen aan faciliteiten, beveiligingsdiensten, tijdelijk personeel enz.
 • Het contact houden met de betrokken leveranciers om de voortgang van openstaande inkooporders te bewaken en deze waar nodig te bespoedigen.


Functie-eisen

 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
 • Een bachelor- of masterdiploma, in bijvoorbeeld Engineering, Economie of Bedrijfskunde;
 • Bij voorkeur al een paar jaar ervaring op het gebied van inkoop en/of een goede kennis hebben van inkoop-/planningsmethoden, logistieke principes en het gebruik van gerelateerde ERP-systemen;
 • Je bent communicatief vaardig, sterk in onderhandelingen en je weet goede persoonlijke relaties te onderhouden met alle betrokken partijen;


Aanbod

Ondanks de sterke groei is N+P Group een familiebedrijf met een informele werkomgeving en een prettige, persoonlijke werksfeer. Met gedreven collega’s streven ze samen naar het beste resultaat voor hun bedrijf en voor de werknemers. N+P biedt je een fulltime baan voor onbepaalde tijd, waarbij je inzet en de behaalde resultaten beloond worden met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling. N+P stimuleert ontwikkeling en persoonlijke groei, en er zijn ruime mogelijkheden om deze ontwikkeling en groei te realiseren!

Sollicitatie

Interesse? Neem dan contact op met Jasper Lens via [email protected] of +31 (0)6 30 60 24 88.