zoek naar je toekomstige baan

Interim Operator 3 ploegen – Rotterdam

Introductie

Ben jij flexibel en stressbestendig? Wil je werken bij een groeiende, internationale organisatie die volop in ontwikkeling is ? Grijp dan je kans en solliciteer bij N+P Rotterdam MRF B.V. in Rotterdam! Wij zijn namelijk op zoek naar een Operator.

Organisatie

N+P Group draagt al ruim 25 jaar bij aan een betere, groenere wereld. Dit doen wij door pionier en marktleider te zijn op het gebied van productie en levering van alternatieve grond- en brandstoffen. Op onze productielocaties (zoals Subcoal Production Farmsum B.V. in Groningen) werken we niet recyclebare afvalstromen op tot bruikbare materialen, waarmee primaire grondstoffen en fossiele brandstoffen worden vervangen. Onze alternatieve grond- en brandstoffen worden in diverse industriële processen ingezet, wat leidt tot CO₂ reductie.

In Rotterdam staat onze kunststof sorteerinstallatie. Deze geavanceerde installatie kan ca. 100.000 ton per jaar aan huishoudelijk kunststof afval verwerken.

Onze organisatie is dynamisch en snelgroeiend met vele grote, internationaal opererende multinationals als klant. Ons werkgebied beslaat heel Europa en zelfs daarbuiten. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nieuw Bergen, Noord-Limburg. Kijk voor meer informatie op www.np-recycling.nl, www.subcoal-international.com, LinkedIn en Facebook. De volgende filmpjes zijn tevens het bekijken waard.

https://www.youtube.com/watch?v=O7HRq9JOcj0

https://www.youtube.com/watch?v=afLMEmor3so

Functie

Als operator bij N+P Rotterdam MRF B.V. ben je een belangrijke schakel in het (productie)proces en ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor een optimaal verloop van dit proces. In Rotterdam sorteren wij huishoudelijk PBD (plastic, blik en drankkartons) materiaal met behulp van diverse technieken, zoals NIR en ballistiek.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

  • Besturing van de installatie, voorkomen en verhelpen van storingen
  • Productieprocessen aansturen en daar waar nodig bijsturen vanuit de controlekamer
  • Uitvoeren van inspecties, oplossen van verstoringen, verbeteren van de kwaliteit
  • Samenwerken, veilig werken

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige Operator, die beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en die in nauwe samenwerking met de collega’s in en buiten de ploeg gaat voor een optimaal resultaat. Hierbij moet te allen tijde rekening gehouden worden met de geldende voorschriften op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

De voornaamste functie-eisen:

  • MBO werk- en denkniveau, minimaal Operator B of VAPRO B
  • Aantoonbare ervaring in de procesindustrie is een pre (mag schoolverlater zijn)
  • In het bezit zijn van een heftruck/shovel certificaat en VCA (VOL) of bereid zijn deze te behalen
  • De volgende certificaten zijn een pré : hoogwerker, VOP, BHV
  • Bereid zijn tot het volgen van trainingen en cursussen
  • Bereid tot werken in een 3-ploegendienst