zoek naar je toekomstige baan

Maintenance & Facility Manager

Introductie

Voor een groeiende en bloeiende organisatie in de maakindustrie, Coredux zijn wij op zoek naar een Maintenance en Facility Manager

Werk jij graag in een hightech omgeving waar je echt de ruimte kan pakken om jouw expertise optimaal te benutten en voldoe je aan de profiel eisen? Neem direct contact met ons op.

Organisatie

Coredux is een originele ontwerpfabrikant en systemintegrator voor transport van gas en vloeistof. Met een historie van bijna honderd jaar, maar met een start up mentaliteit, zijn zij een expert binnen hun vakgebied. Dagelijks bezig om het proces te verbeteren en iedere dag wéér wat beter worden in wat ze doen: het ontwikkelen van de ‘slagadersystemen’ (metalen en kunststof slang- en leidingsystemen) van hightech machines die gassen en vloeistoffen als een hartslag door de machines heen leiden. Een waar specialisme met herkenbare waarden binnen de organisatie: Samenwerken, Flexibiliteit, Kwaliteitsbewustzijn, Passie en Verantwoordelijkheid.

Coredux groeit hard, kent daarbij haar groeipijnen, maar heeft ambitie en realiseert nu al de faciliteiten richting de toekomst.

Met een hecht team van in Nederland ongeveer 130 en Frankrijk ongeveer 150 medewerkers werken ze voor vooraanstaande klanten in o.a. de High- en Health Tech industrie zoals: ASML, Thermo Fisher, Siemens, Philips, GE en Air Liquide.

Je bent onderdeel van het team Process Engineering. Binnen deze discipline ga jij aan de slag met het bouwen van je eigen team en geef je leiding aan de technische dienst. Deze wordt op korte termijn met jouw input verder uitgebreid.


Functie

Als Maintenance & Facility Manager ben je verantwoordelijk voor alle machines en faciliteiten binnen de productieomgeving en daarbuiten bij Coredux. Je ben gaat aan de slag met- en bent verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren, beheren en uitvoeren van het gebruikte onderhoudsmanagementsysteem op een zodanige wijze dat de continuïteit (en kwaliteit) van de productieafdelingen gewaarborgd is en blijft.

Samen met je team zorg je ervoor dat de facility- en productieapparatuur aan de hoge eisen blijven voldoen.

Je taken en verantwoordelijkheden bevatten o.a. de volgende:

 • Opstellen van een (meerjarig)onderhoudsplan welke gericht is op het plegen en aansturen van (preventief) onderhoud aan het machinepark en de gebouwen en andere ondersteunende hulpmiddelen;
 • Je voert risicoanalyses uit en dekt deze risico’s af door passend en leesbaar onderhoud voor te schrijven en te implementeren;
 • Je pakt storingen op, maakt analyses van de storingen en organiseert reparaties zowel intern (eigen team) als extern (leveranciers). Mogelijke trends en patronen spoor je op en geef je de juiste vervolgacties;
 • Operationele aansturing van technische dienst;
 • Voert inspecties en testen uit op de verschillende machines en utiliteitssystemen en bekijkt of deze nog aan de technische kwaliteitseisen voldoen;
 • In samenwerking met de inkoper en Manager Proces Engineering maak je contractafspraken met de leveranciers, onderhoudsorganisaties, fabrikanten etc. en ziet toe op de naleving daarvan.

Functie-eisen

 • Een afgeronde technische HBO opleiding;
 • Professioneel niveau Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt 5 – 10 jaar werkervaring in een technische productieomgeving en een vergelijkbare functie;
 • Eerste ervaring als leidinggevende of coördinator van een technische dienst in de maakindustrie;
 • Kennis van geldende veiligheids-, milieu- en ARBO-eisen en kennis van wet- en regelgeving op facilitair gebied;
 • Een helikopterview, analytisch sterk en (boven)gemiddelde kennis van Excel;

Je bent in staat om intern omgevingssensitief te handelen en ook extern sta je voor de zaak.

Als persoon ben je ervaren met project- en procesmatig werken, zelf startend, communicatief vaardig en heb je een natuurlijke overtuigingskracht. Met passie en energie voor je vak ben je in staat om het team te gaan opbouwen.

Aanbod

Je komt te werken in een unieke hightech omgeving waar veel ruimte is voor jouw inbreng. De organisatie groeit hard en kent daardoor een ijzersterke financiële positie. De cultuur is open, toegankelijk en er is daadwerkelijk ruimte voor verandering om samen de volgende stap te zitten. Uiteraard is dit verbonden met een aantrekkelijk pakket aan voorwaarden:

 • Een fulltime baan met een salaris passend bij jouw ervaring liggend tussen de 4000 – 5500 euro
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling via Pensioenfonds Metaal en Techniek
 • Reiskostenvergoeding


Sollicitatie

Ben je enthousiast en pas je op het profiel? Neem dan contact op met ons op. WFS PRO begeleidt de invulling van de vacature Maintenance en Facility Manager voor Coredux.

Stuur je cv, inclusief motivatie naar Rein van de Ven via r.vandeven@wfspro.nl. Wil je meer informatie nodig, bel dan naar +31 (0)6 46 26 04 31