zoek naar je toekomstige baan

Manufacturing Engineer

Introductie

Voel jij je thuis in een hightech bedrijf, waar je alle ruimte en vrijheid krijgt om jouw werk goed uit voeren? Heb jij techniek in je bloed? Dan waan je je bij BOA CoreDux in een ware speeltuin! Als Manufacturing Engineer van onze hightech Artery Systems (metalen slang- en leidingsystemen) zorg jij ervoor dat nieuwe producten vlekkeloos geproduceerd kunnen worden. Een echte uitdaging voor iemand die graag bezig is met hightech productiesystemen, werkvoorbereiding en technisch tekenen!

Organisatie

Afdeling Customer Coordination Op jouw afdeling werk je samen met acht collega’s aan uitdagende klantvragen. Er werken nu twee Product Specialisten, één Development Engineer, twee andere Manufacturing Engineers en drie Order Managers. Je werkt technisch veel samen met de Product Specialisten en Process Engineers. Ons motto is: “het onmogelijke mogelijk maken op het gebied van Pathfinding Artery Solutions”. Geen klantvraag is ons te gek en we doen er samen alles aan om de klant te verrassen met onze oplossingen voor hun machines. Door ons succes als bedrijf, is het aantal klantvragen snel gegroeid: we hebben jou als Manufacturing Engineer hard nodig om aan deze toegenomen vraag te kunnen voldoen!

Functie

Om succesvol te zijn binnen onze organisatie werk je zelfstandig en heb je aan één woord genoeg. Je kunt goed tegen de constante druk van nieuwe projecten en veranderingen. Onze klanten zijn veeleisend: je hebt de drive om iedere dag beter te presteren en nóg betere oplossingen te bedenken voor hun uitdagingen. Je moet in je schoenen staan en duidelijk kunnen aangeven wanneer er te veel werk op je bord ligt. Daarnaast ben je in staat om planmatig te werken: je stelt deadlines en volgt deze strak op. Je denkt projectmatig: elke uitdaging van onze klanten is een nieuw project waar jij vol enthousiasme mee aan de slag gaat.

Je werkt het liefst samen met een team: je weet dat je complexe problemen niet alleen kunt oplossen. Het spreekt je aan om afwisselend te werken aan projecten en daarnaast ook ad hoc support in de productie te bieden. Je vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij de activiteiten op de werkvloer en de productieprocessen door en door te kennen. Je steekt daarom graag zelf de handen uit de mouwen om de operators weer op weg te helpen.Functie-eisen

  • Hbo/wo afgestudeerd richting Werktuigbouwkunde of Mechatronica
  • Je hebt ervaring met 3D CAD (SolidWorks is een pre).
  • Je hebt ervaring met ERP (SAP is een pre) en vindt het leuk om hiermee te werken.
  • Je werkt secuur en gestructureerd.
  • Je hebt een paar jaar ervaring als Manufacturing Engineer of Industrial Engineer binnen een hightech productie omgeving.
  • Het is een pre als je ervaring hebt binnen de hightech industrie, zoals de Semiconductor of Life Science markt.

Aanbod

Je komt bij ons te werken in een hightech omgeving waar veel ruimte is voor jouw inbreng: sterker nog, we verwachten zelfs dat jij met goede ideeën komt! We groeien hard en hebben een ijzersterke financiële positie. Onze cultuur is open: we vragen elkaar om hulp en zijn niet bang om iets te veranderen als we er uiteindelijk als bedrijf beter van worden.

We bieden je een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden:

Een fulltime baan met een salaris passend bij de functiezwaarte en jouw ervaring;

25 vakantiedagen ;13 adv-dagen; 8% vakantiegeld; Flexibele begin- en eindtijden; Opleidingsmogelijkheden; Pensioenregeling via Pensioenfonds Metaal en Techniek; Reiskostenvergoeding

Sollicitatie

Interesse in deze uitdagende baan? Of heb je nog vragen? Stuur je cv naar Toon van der Wulp: t.vanderwulp@wfspro.nl of bel hem op 0611618742.