zoek naar je toekomstige baan

Recruitment Consultant

Introductie

Ben jij opzoek naar een uitdaging in de commerciële dienstverlening en kun jij de juiste kandidaat vinden voor iedere vacature? Start dan in de arbeidsbemiddeling!

WFS PRO is volop aan het groeien! Als Recruitment Consultant schrijf je vacatures, zoek je talenten en vind je de juiste persoon voor desbetreffende functie. Op die manier help je mensen met een volgende stap in hun carrière!

Een jonge club, vol mogelijkheden om zich aan te passen aan de snel veranderende arbeidsmarkt! Geen eindeloze vergaderingen, ‘corporate geneuzel’ of vastgeroeste patronen. We houden van aanpakken! Hebben allemaal een hands-on mentaliteit en de maximale focus richting de kandidaten en de klanten. WFS PRO maakt het verschil door het hebben van een eigen koers, onze kwaliteit, passie en persoonlijke inzet!Organisatie

WFS PRO is een arbeidsbemiddelaar, dat wil zeggen dat wij vraag en aanbod tussen opdrachtgevers kandidaten aan elkaar koppelen.

Wij richten ons op de industrieën Aerospace, Marine, High Tech, Renewables, de Maakindustrie en Automotive. We doen dit voor technisch hooggeschoold personeel vanaf MBO+ tot en met MSc niveau.

We zijn op dit moment met 8 collega’s. Ieder als specialist binnen zijn of haar eigen discipline, met gezamenlijk meer dan 60 jaar recruitment ervaring. We verbinden jaarlijks vele kandidaten aan de meest aantrekkelijke opdrachtgevers die ons land rijk is. Dit varieert van ASML Machinebouw tot aan GKN-Fokker Aerospace, Feadship, Damen Shipbuilding, KLM, DeMeeuw bouw en N+P Group Renewables.

We zijn een jonge club, met volop mogelijkheden om de keuzes te maken die een zeer snel veranderende arbeidsmarkt vraagt. WFS PRO kent niet de afleiding van ellenlange vergaderingen, ‘corporate geneuzel’ of vastgeroeste patronen.

Wij pakken direct aan; met een hands on mentaliteit en maximale focus richting onze kandidaten en klanten. Het verschil, dat maken we door kwaliteit, een eigen koers, passie en persoonlijke inzet!


Functie

Vanaf de dag dat je start ga je aan de slag in een 360 graden rol. Je bent betrokken vanaf de eerste stappen in het recruitment proces, het contact met de opdrachtgevers, tot aan het contact met je medewerkers. Je taken zien er onder andere als volgt uit.


 • Je gaat aan de slag met het opdoen van technische kennis binnen onze industrieën en disciplines;
 • Je bent dagelijks bezig met het identificeren van de juiste kandidaten voor de vacatures waaraan je werkt;
 • Je spreekt kandidaat – stelt voor – spreekt de klant en waar mogelijk pak je kansen die er op commercieel gebied voor je liggen;
 • Je bent sterk op de kandidaten gericht. Je zoekt, vindt, interviewt en bindt kandidaten door op een natuurlijke manier een professionele relatie op te bouwen;
 • Voor kandidaten verzorg je de zogenoemde ‘candidate journey’ tot in de perfectie;
 • Bovenal ga jij zelf mede vorm geven aan je rol en de ontwikkeling ervan binnen WFS PRO. Je komt met initiatieven en bent een aanjager van ons gezamenlijk streven!


Functie-eisen

Om deze veelzijdige rol als Recruitment Consultant in te vullen breng je het volgende mee:


 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur technisch georiënteerd;
 • Je Engels is bovengemiddeld en meer dan, “make that the cat wise”;
 • Sterke communicatieve vaardigheden, commerciële instelling en adaptief vermogen;
 • Bovenal ben je iemand die mensgericht is, stimuleert, coacht en graag successen behaalt.Aanbod

Je komt te werken in een klein team en een slagvaardig bedrijf, met een groot netwerk van internationaal gerenommeerde bedrijven in Nederland met hypermoderne producten.

Daarbij krijg je een unieke mogelijkheid om je ambities te vertalen naar de praktijk en de kans te grijpen om dagelijks het verschil te maken. Heb je een goed eigen initiatief, dan kan je hier dezelfde dag nog mee starten.

Wij bieden:


 • Een aantrekkelijk salaris;
 • Zeer interessante bonusregeling;
 • Vakantiedagen, laptop en andere vanzelfsprekendheden;
 • Bovenal de kans om jezelf maximaal te ontwikkelen en zelf richting te geven aan je carrièrepad binnen de arbeidsbemiddeling.

Inlichtingen

Toon van der Wulp

Sollicitatie

Neem dan direct contact op met je toekomstig collega Toon van der Wulp. Stuur een mail met je cv en een korte motivatie naar Toon via [email protected] Vragen? Bel dan even naar 06 46 26 04 31.