zoek naar je toekomstige baan

(Senior) HR Adviseur

Introductie

Voor onze opdrachtgever N+P Group, gevestigd in Nieuw Bergen en 110 man sterk, zijn wij op zoek naar een allround Senior HR Adviseur. Interesse? Reageer snel en word onderdeel van een sterk groeiend familiebedrijf én draag tegelijkertijd bij aan het reduceren van de wereldwijde CO2-uitstoot.

Organisatie

N+P Group draagt al ruim 25 jaar bij aan een betere, groene wereld. Dit doen zij door pionier en marktleider te zijn op het gebied van productie en levering van alternatieve grond- en brandstoffen, gebaseerd op niet recyclebaar afval. Zij zetten niet recyclebare afvalstromen om tot bruikbare materialen, waarmee primaire grondstoffen en fossiele brandstoffen in diverse industriële processen worden vervangen.


Wereld wijd adviseert N+P Group klanten over nieuwe hergebruik mogelijkheden. N+P Group vraagt in- en exportvergunningen aan, handelt wettelijke exportprocedures af en organiseert middels diverse modaliteiten de logistiek van grond- en brandstoffen. Het doel van N+P Group is om mondiaal uit te groeien tot een toonaangevende producent en leverancier van duurzame grond- en brandstoffen.

Functie

Je bent een gedreven HR professional die zowel operationeel als tactisch opereert en de menselijke factor nooit uit het oog verliest. Je rapporteert aan de HR manager voor Nederland.

De belangrijkste werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

 • Het adviseren over en coördineren van alle activiteiten met betrekking tot instroom, doorstroom en uitstroom van personeel;
 • Zorgdragen voor optimale HR dienstverlening, aansluiten op de interne vraag en de externe ontwikkelingen;
 • Ondersteunen bij de positionering van de HR dienstverlening binnen de organisatie in Nederland;
 • Verdere ontwikkeling van het imago van N+P Group als werkgever (employer branding);
 • Verder vormgeven van onder andere talentmanagement, leiderschapsontwikkeling en employee engagement binnen de organisatie;
 • Coachen van werknemers, leidinggevenden en management, hen ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van teams;
 • Ondersteunen bij het verder inrichten, bewaken en bijsturen van diverse HR Processen;
 • Verantwoordelijk voor de toepassing van arbeidswetgeving en wettelijke richtlijnen in alle relevante HR kwesties, het management adviseren in geval van (complexe) verzuim- en/of ontslagzaken.

Functie-eisen

 • Een bachelor- of masterdiploma richting HR, bedrijfskunde en/of (arbeids-)recht.
 • Minimaal 8 tot 10 jaar HR ervaring in diverse rollen, bij voorkeur in snelgroeiende organisaties.
 • Je beschikt over de binnen N+P geldende kerncompetenties. verantwoordelijkheidsgevoel, resultaatgerichtheid, communicatieve vaardigheden en bent een echte teamspeler.
 • Je bent een motivator en weet een grote diversiteit aan mensen te verbinden.
 • Je hebt bewezen ervaring met organisatieveranderingen en juridische kwesties.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels, Duits is een pre.


Je hebt een mentaliteit die gekenmerkt wordt door ‘hands-on’ en ‘can do’! Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, gaat uitdagingen niet uit de weg en krijgt op een pragmatische manier zaken voor elkaar. Je bent een communicatief sterke en inspirerende gesprekspartner die makkelijk contact maakt. Je emotionele intelligentie is sterk ontwikkeld, je bent op een effectieve manier in staat om relaties met en tussen mensen goed te houden. Je bent een betrouwbare adviseur voor zowel werknemers als management en een teamspeler die een positieve invloed heeft op alle niveaus in de organisatie.

Aanbod

Ondanks de sterke groei zijn wij een familiebedrijf met een informele werkomgeving en een prettige, persoonlijke werksfeer. Met gedreven collega’s streven we samen naar het beste resultaat voor ons bedrijf en voor de werknemers. We bieden je een fulltime baan voor onbepaalde tijd, waarbij je inzet en de behaalde resultaten beloond worden met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling. N+P stimuleert ontwikkeling en persoonlijke groei, er zijn ruime mogelijkheden om deze ontwikkeling en groei te realiseren.

Sollicitatie

Neem dan contact op met Yessica Wiersma via [email protected] of +31 6 19 60 54 70