zoek naar je toekomstige baan

Supply Chain Medewerker

Organisatie

LEIDEND IN BEVESTIGINGSOPLOSSINGEN!

VIBA werd opgericht in 1935 om klanten te voorzien van bevestigingsoplossingen voor alle industrieën. Vandaag, bijna 90 jaar later, biedt VIBA nog steeds een toegevoegde waarde in bevestigingsoplossingen en bedient het alle industriële markten.

VIBA heeft zichzelf in de loop van de tijd aangepast aan de behoeften van verschillende markten en dit heeft geleid tot de conclusie dat interne teams flexibeler zouden kunnen zijn en beter afgestemd op de behoeften van de klant wanneer ze onafhankelijker van elkaar opereren. Dit heeft geleid tot de geboorte van VIBA Aerospace & Defense!

VIBA Aerospace & Defense zal zich volledig richten op het leveren van bevestigingsoplossingen voor de lucht- en ruimtevaart, defensie, maritiem en andere high-end industrieën.

Functie

VIBA Aerospace & Defense heeft plan om haar organisatie, diensten en producten klaar te maken voor de toekomst. Ter ondersteuning van dit plan zijn we op zoek naar een gedreven Supply Chain Medewerker om onze Supply Chain afdeling te versterken. Samen met de Supply Chain Manager vorm je de basis voor de vernieuwde Supply Chain afdeling van VIBA Aerospace & Defence.

Jouw specifieke taken omvatten (maar zijn niet beperkt tot):

 • Ontvangen, testen en verwerken van “bestelverzoeken” van de interne en externe verkoopafdelingen van VIBA;
 • Overleg met de verkoopafdelingen over hun vraag (bijsturen waar nodig);
 • Verantwoordelijk voor ordermanagement richting leveranciers, waar nodig overleg en onderhandeling met leveranciers;
 • Het opbouwen van goede relaties met zowel interne collega’s als met de contactpersonen van de verschillende leveranciers;
 • Bewaken van leveringen en informeren van betrokken partijen bij afwijkingen;
 • Samen met de magazijncoördinator bepalen van zendingen & contact onderhouden met vervoerders/douane;
 • Verdere reductie en preventie van “dead stock”

Functie-eisen

Om succesvol te zijn in deze rol:

 • Je hebt een sterke passie voor Supply Chain / Inkoop
 • Je woont in Nederland en kunt communiceren in zakelijk en technisch Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk).
 • Je bent een ruimdenkende, creatieve zelfstarter, die niet bang is om zijn/haar ideeën naar voren te brengen.
 • Je staat stevig in je schoenen als het gaat om het volgen van afgesproken procedures.
 • Je hebt goede sociale vaardigheden en bent in staat om duurzame relaties op te bouwen met interne en externe betrokkenen.
 • Je hebt bij voorkeur 2 tot 5 jaar werkervaring in een gerelateerde functie

Aanbod

De komende jaren maak je deel uit van ons plan naar groei. We verwachten dat je een drijvende en beslissende kracht bent voor het toekomstige succes van VIBA Aerospace & Defense. VIBA schept de voorwaarden die jou in staat stellen om jouw en ons volledige potentieel te ontwikkelen. Dit doen we door ondersteuning, training en mogelijkheden te bieden om jouw talenten verder te ontwikkelen in een stimulerende & inspirerende luchtvaartomgeving.

Sollicitatie

Sollicitatiegesprekken zijn gepland in mei. Start is gepland in juni – juli 2022.

WFS PRO verzorgt het wervingsproces van deze functie. Bij interesse of vragen kunt je contact opnemen met Maurice Taks (+31 6 15341393). Wil je solliciteren, stuur dan jouw cv met motivatiebrief naar [email protected]