zoek naar je toekomstige baan

Teamleider CMRO

Introductie

Heb jij ervaring als Teamleider in de techniek en ben je op zoek naar een échte uitdaging?

Hoe gaaf is het als je deze stap kan maken kan pakken binnen een hoogwaardige luchtvaartorganisatie met meer dan 100 jaar historie, waar de vliegtuigen letterlijk je werkplek zijn!

Voor onze partner in de luchtvaart zijn wij op zoek naar een Teamleider CMRO (Components Maintenance Repair & Overhaul) die voor langere tijd meegaat in de toekomst van Fokker Techniek.

Organisatie

Bij Fokker Techniek draait het om één doel: het overtreffen van betrouwbaarheidsverwachtingen om vliegtuigen te houden waar ze thuishoren, in de lucht!

Als Global Independent Aerospace Service Provider creëert Fokker Techniek op maat gemaakte oplossingen voor regionale, commerciële, special mission- en VIP vliegtuigen Ze ontwikkelen, onderhouden, repareren, upgraden en leveren hoogwaardige oplossingen voor deze nieuwste generatie vliegtuigen. Fokker Techniek biedt hierbij componentbeschikbaarheid en reparatieprogramma’s, reserveonderdelen, engineering, modificaties, en documentatieondersteuning aan. De unieke combinatie van OEM (Original Equipment Manufacturer (design) expertise en after-sales support services maakt Fokker Techniek een onmisbare partner voor de lucht- en ruimtevaartindustrie. Fokker Techniek en zusterorganisatie Fokker Services zijn wereldwijd aanwezig, met vestigingen in Europa, Azië en Amerika.


Werken bij Fokker Techniek

De afdeling CMRO binnen Fokker Techniek is verantwoordelijk voor alle componenten (productie – onderhoud – reparatie – overhaul) gerelateerd aan de gecertificeerde vliegtuigen.

Binnen het team CMRO kom je te werken in een team van in totaal drie teamleiders.

Samen ben je verantwoordelijk voor de afdeling CMRO binnen Fokker Techniek en ga je aan de slag met je team, gericht op een groeiende organisatie.

De afdeling kent een hoge werk intensiteit, waar je echt het verschil kan maken voor je team. Je bent dan ook nauw betrokken bij de collega’s op de vloer en spart ondertussen met je collega teamleiders en manager over de te volgen route. In je rol kom je terecht in een loyale omgeving die met elkaar veel hebben meegemaakt. Om klaar te zijn voor de toekomst vraagt dit flexibiliteit, beschikbaarheid en durf.

Functie

Je pakket aan taken en verantwoordelijkheden bevat onder andere het volgende:

 • Directe aansturing van het team van medewerkers binnen de voor jou verantwoordelijke shop binnen CMRO;
 • Je signaleert en genereert – met input van je medewerkers – plannen ter verbetering van interne processen;
 • Hiernaast ligt er ook een belangrijke taak voor je bij het meelopen en reageren op (interne) audits en stuur je op vastgestelde KPI’s;
 • Als teamleider voer je de functionerings- en beoordelingsgesprekken binnen het team, doe je verslaglegging en stel je de personeelsplanning op;
 • Onderhoud je goede contacten met interne klanten;
 • Zet je heldere communicatiestroom op over de voortgang van de afdeling;
 • Zie je erop toe dat de geleverde materialen, onderdelen, machine en gereedschappen op de juiste wijze worden gebruikt en onderhouden;
 • Bewaak je de voortgang en de kosten van de productie aan de aan jouw toegewezen productie/proces eenheid;
 • Geeft input aan de manager CMRO ter verbetering van personeel – materialen – lange termijn planning en meer.

Functie-eisen

 • Een afgeronde Mbo4 opleiding, gewenste richting techniek;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare omgeving en functie;
 • Kennis en ervaring met metalen is een must;
 • Flexibel ingesteld en ervaring met het werken onder (tijds)druk;
 • Volhardend met een scherp oog voor kwaliteit;
 • Je bent gewend om te werken met KPI’s en budgetten;
 • MS Office (Excel) en bekend met werken vanuit ERP-systeem;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist, Engels een pré.

Naast deze bagage ben je sterk mensgericht en weet je wat er speelt op de vloer. Je hebt aandacht voor je team, luistert en vertaalt. Pragmatisch als het moet en een helikopterview waar nodig zijn competenties waar je bewezen ervaring mee hebt. Met je interpersoonlijke vaardigheden en positieve energie neem je het team mee richting de toekomst.Aanbod

Fokker Techniek is ambitieus richting de toekomst, net als jij. Vanzelfsprekend bieden zij een competitief pakket aan arbeidsvoorwaarden aan, waaronder een aantrekkelijk salaris, stevig pensioen, winst gerelateerde uitkering en 27 vakantiedagen + 13 ATV-dagen!

Sollicitatie

Ben je enthousiast over de positie? Super, neem direct contact met ons op. Het gehele proces van aanname voor de positie van Teamleider wordt uitgevoerd door WFS PRO. Je cv en motivatie stuur je naar Rein van de Ven via [email protected] Wil je meer weten neem dan contact op via +31 (0)6 46260431