zoek naar je toekomstige baan

Technisch Junior Inkoper

Introductie

Voor een groeiende en bloeiende organisatie in de maakindustrie, CoreDux zijn wij op zoek naar een Technisch Junior Inkoper. 

Werk jij graag in een hightech omgeving waar je echt de ruimte kan pakken om jouw expertise optimaal te benutten en voldoe je aan de profiel eisen? Neem direct contact met ons op.


Organisatie

CoreDux is een originele ontwerpfabrikant en systemintegrator voor transport van gas en vloeistof. Met een historie van bijna honderd jaar, maar met een start up mentaliteit, zijn zij een expert binnen hun vakgebied. Dagelijks bezig om het proces te verbeteren en iedere dag wéér wat beter worden in wat ze doen: het ontwikkelen van de ‘slagadersystemen’ (metalen en kunststof slang- en leidingsystemen) van hightech machines die gassen en vloeistoffen als een hartslag door de machines heen leiden. Een waar specialisme met herkenbare waarden binnen de organisatie: Samenwerken, Flexibiliteit, Kwaliteitsbewustzijn, Passie en Verantwoordelijkheid.


CoreDux groeit hard en kent daarbij groeipijnen, maar met veel ambitie realiseren ze bij CoreDux nu al de faciliteiten richting de toekomst. Met in Tilburg ongeveer 130 medewerkers werken ze voor vooraanstaande klanten in o.a. de High- en Health Tech industrie zoals: ASML, Thermo Fisher, Siemens, Philips, GE en Air Liquide.


Jij komt terecht in een klein en hecht team inkoop, onderdeel van de Supply Chain. Als Inkoper ben je een nieuwe schakel in een groeiend team en ga je onder de vleugels van ervaren inkopers aan de slag. Het team kenmerkt zich door open en eerlijkheid.


Functie

Vanuit je rol als inkoper ga je aan de slag met alle aspecten van het inkoopproces op de afdeling. Je taken zijn divers en variëren van administratieve acties tot het contact met leveranciers en het analyseren van KPI’s.


Je takenpakket bestaat verder o.a. uit de volgende:

 • Het inkopen en afroepen van koopdelen bij voorgeselecteerde leveranciers binnen de reeds gemaakte leveranciersafspraken, op basis van de behoefte van de klant en geplande forecast;
 • Versturen van bestellingen via het ERP-systeem;
 • Beheer en onderhoud van de bestel- en voorraadparameters van koopdelen;
 • Ondersteunde en administratieve werkzaamheden op de inkoopafdeling waarbij de QLTC principes als leidraad gelden;
 • Vastleggen van prijzen- en leverancier gebonden artikelinformatie;
 • Verwerken van orderbevestigingen;
 • Contact met leveranciers voor; het signaleren en opvolgen van levertijdoverschrijdingen en leveringsproblemen als ook contact over specifieke vragen;
 • Uitzoeken van factuurafwijkingen en oppakken van interne opmerkingen;
 • Monitoren, analyseren en bijstellen KPI’s;
 • Interne vragen, inkoopverzoeken en klachten in behandeling nemen.


Richting de toekomst zal een verdere professionaliseringsslag volgen met betrekking tot forecast, aanleggen van safety stocks en opzetten van service levels.


Functie-eisen

Een afgeronde Technische HBO opleiding;

Je bent een starter met ambitie of heb net je eerste werkervaring richting inkoop te pakken;

Professioneel niveau Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Kennis van Office en bij voorkeur ook van ERP-systemen, bijv. SAP;

Je bent ondernemend, durft anders te denken, je bent pro actief en in staat om snel informatie tot je te nemen. Je staat stevig in je schoenen en adaptief.


Aanbod

Je komt te werken in een unieke hightech omgeving waar veel ruimte is voor jouw inbreng. De organisatie groeit hard en kent daardoor een ijzersterke financiële positie. De cultuur is open, toegankelijk en er is daadwerkelijk ruimte voor verandering om samen de volgende stap te zitten. Uiteraard is dit verbonden met een aantrekkelijk pakket aan voorwaarden:

 • Een fulltime baan met een salaris passend bij de functiezwaarte en jouw ervaring
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling via Pensioenfonds Metaal en Techniek
 • Reiskostenvergoeding


Sollicitatie

Ben je enthousiast en pas je op het profiel? Neem dan contact op met ons op. WFS PRO begeleidt de invulling van de vacature Inkoper voor CoreDux.

Stuur je cv, inclusief motivatie naar Yessica Wiersma via y.wiersma@wfspro.nl. Toch nog meer informatie nodig, bel dan naar +31 (0)6 19 60 54 70