zoek naar je toekomstige baan

Warehousemedewerker

Introductie

Wil jij als Warehousemedewerker aan de slag in een omgeving waar je nog niet eerder hebt gewerkt? Hoe gaaf zou het zijn als je deze vervolgstap kan pakken binnen een Defensie luchtvaartomgeving waar de vliegtuigen letterlijk naast je staan!

Organisatie

Marshall Aerospace and Defence Group (MADG) is een van de grootste onafhankelijke Aerospace en Defensie organisaties in de wereld. Ze leveren innovatieve producten, engineering, ondersteunende diensten en services voor lucht, land en op zee. MADG is een specialist op het gebied van conversie, modificatie, onderhoud en support voor civiele en militaire vliegtuigen, defensie voertuigen, shelter productie en composiet oplossingen. Daarbij leveren ze als totaaloplossing personeel, training, onderhoud en advies.

Marshall Eindhoven, als onderdeel van Marshall Aerospace NL, draagt zorg voor de uitvoer van het contract wat is afgesloten met de Nederlandse Luchtmacht voor het onderhoud en ondersteuning van hun C130 Hercules vliegtuig vloot. Waarbij de klant (de luchtmacht), ontzorgd wordt zodat zei zich volledig kan focussen op haar taken en verantwoordelijkheden. Marshall Eindhoven fungeert hierbij als een ware spin in het web en is eerste aanspreekpunt voor de luchtmacht organisatie.

Als medewerker ga je rechtstreeks samenwerken met de Luchtmacht medewerkers van de verschillende betrokken afdelingen en met de medewerkers van het Marshall hoofdkantoor te Cambridge (VK).

Ook vind er vanuit het Nederlandse kantoor te Valkenburg (Zuid Holland) de nodige ondersteuning plaats.

Functie

Je gaat aan de slag met het ontvangen, tellen, controleren, opslaan en uitgeven van artikelen en onderdelen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het op een juiste registratie en administratie in de daarvoor bestemde systemen.

Een overzicht van je taken:

 • Het aan de hand van ontvangst-documenten ontvangen, tellen, controleren, registreren en opslaan van goederen;
 • Verpakken van gevoelig materiaal en samengestelde delen volgens de richtlijnen van Marshall Aerospace;
 • Het aan de hand van opdrachtdocumenten uitslaan, verzamelen en uitgeven op van artikelen en onderdelen;
 • Het controleren van uiterste afgiftedatum bij artikelen met een houdbaarheidsdatum en zorgdragen voor herkeuring;
 • Het registreren van tekorten en zorgen voor nalevering.
 • Het zelfstandig controleren van magazijnvoorraden en het nemen van actie op afwijkingen. Zorg dragen voor een betrouwbare en vrije voorraad;
 • Het voeren van magazijnadministratie in ERP systeem (SAP/IFS): registreren van gegevens, aanbrengen van diverse stickers, zorgen dat de juiste labels en documenten aanwezig zijn;
 • Het adequaat oplossen van problemen met artikelen en onderdelen die binnenkomen, in overleg 24/7 beschikbaarheid;
 • Bij veel ervaring, het inwerken en begeleiden van minder ervaren magazijnmedewerkers.

Functie-eisen

 • Minimaal afgeronde opleiding mavo/vmbo;
 • 3- 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de logistiek;
 • Je bent bekend een magazijn en productie organisatie, met daarbij de voorschriften en procedures. En volledig inzetbaar voor alle werkzaamheden binnen het magazijn;
 • Handvaardigheid;
 • Goed mondelinge communicatie in het Nederlands en lezen in Engels;
 • Administratief kunnen verwerken van inkomende- en uitgaande goederen.

Daarnaast ben je leergierig, flexibel, kan je zelfstandig kunnen werken, durf je initiatief te nemen en staat de klant met je serviceverlening altijd op nummer 1.

Aanbod

Marshall Aerospace Netherlands is ambitieus richting de toekomst, net als jij. Werken bij Marshall geeft de spannende ervaring om in de omgeving van Defensie te werken en bij te dragen aan de Veiligheid van NL en om zo daaraan een steen bij te dragen. Verder biedt Marshall groei- en studiemogelijkheden, denk hierbij bijv. aan logistieke zaken, Dangerous goods, IATA en andere wet en regelgeving. Dit alles binnen de mogelijkheden van het bedrijf.

Vanzelfsprekend bieden zij een passend en competitief arbeidsvoorwaardenpakket met een aantrekkelijk salaris afhankelijk van je ervaring.

Sollicitatie

Ben je enthousiast, pas je op het profiel en wil je onderdeel zijn van een wereldspeler in de Aerospace en Defensie? WFS PRO is verantwoordelijk voor het gehele proces van aanname. Neem contact op en je stuur je cv, inclusief motivatie naar Rein van de Ven via [email protected] of bel via +31 (0)6 46 26 04 31